Перелік додаткових освітніх та інших послуг

Нормативні документи

Порядок надання платних освітніх послуг державними та комунальними навчальними закладами,  спільний наказ Міністерства освіти і науки України, Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України від 23.07.2010 року №736/902/758

Постанова Кабінету Міністрів України “Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної  і комунальної форм власності” від 27.08.2010 року № 796 (із змінами).

Порядок надання платних освітніх послуг

Додаткова платна освітня послуга надається на добровільній основі на підставі письмової заяви здобувачів освітніх послуг, батьків та договору між адміністрацією навчального закладу та здобувачами освітніх послуг або їх батьками, у якому визначені порядок надання послуги, розмір та терміни оплати за надану послугу.

Порядок оплати 

Відповідно до договору про надання додаткових освітніх послуг навчальним закладом оплата проводиться здобувачами освітніх послуг на спеціальний рахунок установи.

Перелік освітніх послуг

Пропонуємо первинну професійну підготовку (понад регіональне замовлення), перепідготовку, підвищення кваліфікації з професій: електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування 2-5 розряди, фотограф (фотороботи) 3 розряд.

Кошториси на підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації з професій

Навчальна фотостудія “Кадр”

Фото на документи: Ви плануєте поступати до ВУЗу чи отримуєте посвідчення водія? Ми допоможемо Вам зробити фотографію потрібного формату швидко і якісно. Можливий будь-який необхідний Вам розмір. Зробимо фото з куточком або без нього. У вартість фото для документів входить повна обробка зображення, прибирання прищів, почервоніння шкіри та інші недоліки. Додатково можемо замінити Ваш одяг на костюм з краваткою. Ціна договірна.

Реставрація старих фото: з роками стан ваших фотографій не завжди залишається найкращим. Не завжди вдається зберегти дорогу вам фотокартку від впливу ультрафіолету, вологості, механічних пошкоджень чи інших чинників. У таких випадках на допомогу приходить реставрація. Відновлення старої фотографії трудоємкий і цікавий процес, винагородою якого завжди є результат. Ви будете вражені як “помолодшає” ваша фотокартка, особливо, якщо вона була у вкрай тяжкому стані. Всі ціни на роботи, пов’язані з фотообробкою, узгоджуються в індивідуальному порядку.

Створення плакатів, банерів, колажів: пропонуємо послуги зі створення банерів (за бажанням замовника) ціна договірна.