Заходи другого дня Всеукраїнського тижня професійної освіти

23 листопада 2021р. в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки продовжується Тиждень професійної (професійно-технічної) освіти у рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти за організації МОНУ. Сьогодні у нас можна здобути робітничу професію “Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури”. Понад тридцять років у закладі освіти проводять підготовку фахівців галузі радіоелектроніки і телебачення. Ці професії ніколи не втрачають своєї популярності та інтересу серед молоді.Спеціалісти такого профілю повинні досконало знати елементну базу сучасних засобів передавання, приймання та обробки інформації, систем керування та зв’язку, досконало володіти прийомами ведення ремонту.

В рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти за організації МОНУ, сьогодні, 23 листопада 2021 року, здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, а саме групи №15, групи №17 разом із майстрами виробничого навчання Озарчук Н.В. та Боднарь О.Д. відвідали Чернівецький міський центр зайнятості. Начальник відділу активної підтримки безробітних Тетяна Олександрівна ознайомила присутніх про функції роботи Чернівецького міського центру зайнятості, його структурні підрозділи, послуги, які надає дана установа і хто може звернутися по допомогу. Також розкрила ризики, які можливі при пошуку роботи, особливості складання резюме. На завершення Тетяна Олександрівна відповіла на питання, які виникли у здобувачів освіти та роздала зразки резюме. Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері.

15 квітня Міжнародний день екологічних знань. Разом із здобувачами освіти – учнями групи 16 поглибили знання з даної теми. Здобувачі освіти переглянули презентацію та пройшли екологічну вікторину. Міжнародний день екологічних знань було запроваджено у 1992 році під час Конференції ООН, на якій розглядалися найважливіші проблеми навколишнього середовища. Цей з’їзд відбувався у Бразилії (Ріо-де-Жанейро), а найбільше […]

Результати участі у інженерному тижні 2024. Дякуємо організаторам ІНЖЕНЕРНОГО ТИЖНЯ за розробки цікавих завдань та учасникам здобувачів освітніх послуг гр. №13 за участь і виконання завдань.

11.04.2024р. майстри виробничого навчання Наталія Вікторівна ОЗАРЧУК, Наталя МІНЧЕНКО, Петро ПАНЧУК, Наталія Валеріївна ОЗАРЧУК Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки та здобувач освіти гр.1 Владислав ГУДИМА провели профорієнтаційну бесіду з учнями 9-х та 11-х класів Сторожинецької громади. Ознайомили здобувачів освітніх послуг з переліком професій, за якими готують кваліфікованих робітників в училищі, розповіла про навчальні кабінети, майстерні, […]