Відкритий урок англійської мови

23 листопада викладачка Ольга Шевчук провела відкритий урок англійської мови у групі 10, І курсу. Тема уроку «Present Simple – negative/interrogative sentences. East or West Home is Best». Мета уроку – навчити правилам побудови питань/заперечень в Present Simple; розвивати логічне мислення, увагу; виховувати інтерес до предмету за допомогою цікавого викладення граматики; збагатити знання учнів по лексичній темі; навчити учнів працювати у парі.
Ольга Василівна запропонувала учням написати свої асоціації, які в них виникають, коли чують про рідну країну. Всі активно аключились в роботу та заповнили стікерами з власними асоціаціями соняшник.
Учні на уроці розвивали свої індивідуальні комунікативні навички; вдосконалювати навички слухання; практикували граматичні навички та досягали мети уроку розповідаючи про Батьківщину – Україну.
Міжпредметні зв’язки з українською мовою та історією України дали можливість поповнити і поглибити знання про Батьківщину, розвивати мовну і соціокультурні компетентності, формувати культуру взаємовідносин між людьми, повагу до традицій і звичаїв українського народу, виховувати почуття патріотизму.

До Дня матері

В Україні та світі Міжнародний день матері традиційно припадає на другу неділю травня. Цього року це — 12 травня.В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

🌈💫💥Оптичні явища в природі завжди вражали та зачаровували людство своєю неймовірною красою та загадковістю. Коли промені сонця або місяця взаємодіють з атмосферою, водою, гірськими вершинами чи іншими природними елементами, вони створюють непередбачувані і часто дивовижні оптичні ефекти.🔰Оптичними, або світловими, явищами називають явища, пов’язані зі світлом. Про їхню поширеність зайве й казати: куди б ми не […]

День Європи

🔷️9 травня відзначається День Європи. Здобувачі освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки з груп І-ІІІ курсів під керівництвом викладачки історії і громадянської освіти Любові Петровської взяли участь в спеціальному онлайн-уроці, який до цього Дня організував і провів Освітній центр Верховної Ради України. До заходу долучилися більше 50 тисяч учнів навчальних закладів з різних куточків України […]