Робота театрального гуртка

24 лютого виповнилося 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку росія розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

До річниці повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, яке остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму, що 9 років прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у війні на сході України, керівник театрального гуртка Дмитро Леончик представив разом із здобувачами освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки перфомативне читання української сучасної драматургії – п’єси «Цвітіння» Ольги Мацюпи. Ця поетична рефлексія, інспірована поїздкою авторки до Сєвєродонецька за два тижні до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Після перегляду відбулося обговорення побаченого, як змінилося життя українців, кожного з нас за цей рік, глядачі мали змогу поділитися важливими для них подіями і переживаннями, навіяними театральною постановкою.

Дмитро Леончик зазначив, що сьогодні, як ніколи важливо ділитися своїми емоціями, думками, відчуттями, підтримувати та співпереживати один одному, об’єднатися за ради єдиної мети – ПЕРЕМОГИ!

Ми дякуємо Дмитру Миколайовичу, що він ламає стереотипи і запрошує глядача не тільки до перегляду постановки, а і до обговорення. Для молодого покоління дуже важливо розуміння того як змінилися наші погляди за час війни, де українці подорослішали, а де – ще потрібно вчитися, а також про те, як зберегти єдність візії на розвиток України після перемоги.

💜💜💜Здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Герман Олександр та Чорноморець Любомир взяли участь в обласному конкурсі інноваційних проєктів учнівської та студентської молоді «Ideas of young people – 2024». 💣💣💣На конкурс представили STEM-проєкт “Розумна теплиця”, над яким Герман Олександр та Чорноморець Любомир працювали під керівництвом творчих викладачів Грицюка Анатолія Дмитровича та Флорескула Валентина Любомировича. […]

🥇🥇🥇Команда Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки здобула I місце у Всеукраїнському конкурсі Service Master Junior 2024 UA.💥💥💥Цьогоріч у конкурсі взяли участь 680 учасників із 39 навчальних закладів вищої, передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти).🟣🟣🟣Буковинську команду представляли здобувачі освітніх послуг, які навчаються за професією «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів»: Пінчук Ілля, Пую Олександр, […]

Не перший рік у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року дрес-кодом дня була вишиванка, і все училище замайоріло різнобарвними візерунками української вишивки. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що свято об’єднує і педагогів, і здобувачів […]