Вітання директору

🎉Колектив Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки щиро вітає директора, САВЕЛІЯ ІВАНОВИЧА ОДАЙСЬКОГО з Днем народження!

👨‍💻Ви нас навчаєте працювати на результат і на перспективу. Немає нічого складніше, ніж бути начальником, адже треба поєднувати в собі стільки різних якостей. І ви прекрасно справляєтеся з цим завданням.

🤗Дякуємо Вам за створення і збереження нашої дружної команди, за розуміння і компетентність у всіх питаннях, за відстоювання наших інтересів і підтримку ідей та задумів.

💫Продовжуйте так само успішно керувати і вести наш заклад до правильно визначеної мети. І ми дуже цінуємо ваше вміння йти в ногу з часом. Бажаємо вам залишатися таким же цілеспрямованим і життєрадісним ще довгі-довгі роки. Нехай ваша праця завжди буде високо оцінена, а робота приносить задоволення.

🎁Сьогодні ми всі бажаємо Вам подальших професійних досягнень, реалізації найбільш грандіозних проектів, успіхів у всіх починаннях.І нехай на реалізацію всього задуманного буде достатньо енергії та здоров’я. Бажаємо сімейного благополуччя, щастя, щирої любові та оптимізму!

Щасливих літ Вам під мирним українським небом! 💛💙

💜💜💜Здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Герман Олександр та Чорноморець Любомир взяли участь в обласному конкурсі інноваційних проєктів учнівської та студентської молоді «Ideas of young people – 2024». 💣💣💣На конкурс представили STEM-проєкт “Розумна теплиця”, над яким Герман Олександр та Чорноморець Любомир працювали під керівництвом творчих викладачів Грицюка Анатолія Дмитровича та Флорескула Валентина Любомировича. […]

🥇🥇🥇Команда Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки здобула I місце у Всеукраїнському конкурсі Service Master Junior 2024 UA.💥💥💥Цьогоріч у конкурсі взяли участь 680 учасників із 39 навчальних закладів вищої, передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти).🟣🟣🟣Буковинську команду представляли здобувачі освітніх послуг, які навчаються за професією «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів»: Пінчук Ілля, Пую Олександр, […]

Не перший рік у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року дрес-кодом дня була вишиванка, і все училище замайоріло різнобарвними візерунками української вишивки. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що свято об’єднує і педагогів, і здобувачів […]