Залишаємось гідними своїх Героїв

Щорічно 20 лютого у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. З цією метою проведено лінійку-реквієм «Залишаємось гідними своїх Героїв!»

Цьогоріч вдесяте Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією. Нині маємо десятки тисяч загиблих від російської зброї.

Імена Героїв Небесної Сотні стоять першими у мартирологу загиблих у російсько-українській війні. Адже сьогодні ми знаємо, що російська зброя була спрямована вперше проти громадян незалежної України не в лютому 2022 року, і навіть не навесні 2014, а у січні та лютому 2014 року, коли у середмісті Києва від вогнепальних поранень і газового отруєння гинули активісти Майдану.

Смерть Героїв Небесної Сотні змінила суспільну свідомість українців, актуалізувавши значущість таких понять, як право на самовизначення, гідність, свобода, суверенність держави, демократія, європейський вибір.
Пам’ять про Героїв Небесної Сотні має бути живою, сприяти громадському активізму, консолідації суспільства та формувати усвідомлення відповідальності кожного за майбутнє України
Ми закликаємо сьогодні всіх свідомих українців згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
Після лінійки здобувачі освітніх послуг приєдналися до акції #ангелипамяті та розвісили паперових ангелів на алеї біля училища.

💜💜💜Здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Герман Олександр та Чорноморець Любомир взяли участь в обласному конкурсі інноваційних проєктів учнівської та студентської молоді «Ideas of young people – 2024». 💣💣💣На конкурс представили STEM-проєкт “Розумна теплиця”, над яким Герман Олександр та Чорноморець Любомир працювали під керівництвом творчих викладачів Грицюка Анатолія Дмитровича та Флорескула Валентина Любомировича. […]

🥇🥇🥇Команда Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки здобула I місце у Всеукраїнському конкурсі Service Master Junior 2024 UA.💥💥💥Цьогоріч у конкурсі взяли участь 680 учасників із 39 навчальних закладів вищої, передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти).🟣🟣🟣Буковинську команду представляли здобувачі освітніх послуг, які навчаються за професією «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів»: Пінчук Ілля, Пую Олександр, […]

Не перший рік у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року дрес-кодом дня була вишиванка, і все училище замайоріло різнобарвними візерунками української вишивки. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що свято об’єднує і педагогів, і здобувачів […]