Всесвітній день поезії

«Поезія, – говориться в рішенні ЮНЕСКО, – може стати відповіддю на найгостріші й найглибші духовні питання сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї широку суспільну увагу».

У 1999 році на 30 сесії генеральної конференції ЮНЕСКО було вирішено відзначати Всесвітній день поезії 21 березня.

Для українців березень має особливе значення. 9-10 березня відзначаємо Шевченківські дні, 19 ж – день народження незрівнянної Ліни Костенко. Викладачі, майстри та здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки декламують улюблені вірші.

24 квітня 2024 р., у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки в рамках Дня відкритих дверей, учнів шкіл ознайомили з інтегрованою професією Слюсар-електромонтажник, майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобіля. Здобувачі освіти групи №1 (Пінчук Ілля, Гудима Владислав, Лазарь Габріель) показали майстер класи:

Сьогодні, 24 квітня 2024 р, в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки відбувся День відкритих дверей. До нас завітали учні Чернівецького військово-спортивного ліцею, щоб ознайомитися з професією “Оператор дистанційно керованих літальних апаратів”. Викладачі та майстри виробничого навчання Інна Мацьопа, Руслан Касіян, Валентин Флорескул, Олександр Торський, Мар’ян Лазурка, Андрій Червоногродський детально ознайомили з освітньою програмою та допомогли […]

Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки 24.04.2024 р. запрошує на “День відкритих дверей”. Адміністрація та викладачі училища підготували для учасників цьогорічної зустрічі різноманітні заходи: усі абітурієнти мають можливість відвідати майстер-класи з різних професій: оператор дистанційно керованих апаратів, фотограф (фотороботи), радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури, майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів та […]