“Психосоціальна підтримка в молодіжному центрі” для молоді та батьків з елементами арттерапії

26 березня здобувачі освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки разом з вихователем Катериною Яковишиною відвідали МКУ «Резиденція молоді». Взяли участь у заході, що проводився в межах проєкту «МолодьТут» за напрямом роботи “Психосоціальна підтримка в молодіжному центрі” для молоді та батьків з елементами арттерапії.

Метою заходу є покращення психологічного стану підлітків та налагодження стосунків дітей з батьками.

Здобувачі освіти (групи 1, 8, 13, 17) знайомилися та малювали, при цьому наявність хисту чи художніх навиків були не необов’язковими. Потім розповідали про малюнок, про свої життєві цінності.

Серія заходів для молоді та батьків з елементами арттерапії організовується МКУ «Резиденція молоді» в межах проєкту «МолодьТут» програми «Мріємо та Діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

24 квітня 2024 р., у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки в рамках Дня відкритих дверей, учнів шкіл ознайомили з інтегрованою професією Слюсар-електромонтажник, майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобіля. Здобувачі освіти групи №1 (Пінчук Ілля, Гудима Владислав, Лазарь Габріель) показали майстер класи:

Сьогодні, 24 квітня 2024 р, в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки відбувся День відкритих дверей. До нас завітали учні Чернівецького військово-спортивного ліцею, щоб ознайомитися з професією “Оператор дистанційно керованих літальних апаратів”. Викладачі та майстри виробничого навчання Інна Мацьопа, Руслан Касіян, Валентин Флорескул, Олександр Торський, Мар’ян Лазурка, Андрій Червоногродський детально ознайомили з освітньою програмою та допомогли […]

Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки 24.04.2024 р. запрошує на “День відкритих дверей”. Адміністрація та викладачі училища підготували для учасників цьогорічної зустрічі різноманітні заходи: усі абітурієнти мають можливість відвідати майстер-класи з різних професій: оператор дистанційно керованих апаратів, фотограф (фотороботи), радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури, майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів та […]