Зустріч із військовими ІІІ окремої штурмової бригади

10 квітня 2024 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки з метою формування у здобувачів освіти активної громадянської позиції, прагнення до свідомого виконання своїх громадянських обов’язків – захищати кордони рідної держави, а також виховання у молоді ставлення до військових як до захисника і захисниці батьківщини, героя своєї країни, підвищення престижу військової служби, усвідомлення взаємозв’язку між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю було організовано зустріч із військовими ІІІ окремої штурмової бригади.

Військовий із позивним “Тренер” розповів про переваги служби у ІІІ штурмовій бригаді, як відбувається навчання рекрутинговому центрі їхньої бригади, як працює їх патронатна служба. Військові звернули увагу здобувачів освіти на те, що важливим є “командність, ідейність та дух постійного саморозвитку, які роблять будь-який підрозділ достатньо дисциплінованим, і при цьому достатньо інноваційним та гнучким в нових технологіях війни.

На завершення зустрічі військові роздали інформаційні буклети та плакати.”

24 квітня 2024 р., у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки в рамках Дня відкритих дверей, учнів шкіл ознайомили з інтегрованою професією Слюсар-електромонтажник, майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобіля. Здобувачі освіти групи №1 (Пінчук Ілля, Гудима Владислав, Лазарь Габріель) показали майстер класи:

Сьогодні, 24 квітня 2024 р, в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки відбувся День відкритих дверей. До нас завітали учні Чернівецького військово-спортивного ліцею, щоб ознайомитися з професією “Оператор дистанційно керованих літальних апаратів”. Викладачі та майстри виробничого навчання Інна Мацьопа, Руслан Касіян, Валентин Флорескул, Олександр Торський, Мар’ян Лазурка, Андрій Червоногродський детально ознайомили з освітньою програмою та допомогли […]

Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки 24.04.2024 р. запрошує на “День відкритих дверей”. Адміністрація та викладачі училища підготували для учасників цьогорічної зустрічі різноманітні заходи: усі абітурієнти мають можливість відвідати майстер-класи з різних професій: оператор дистанційно керованих апаратів, фотограф (фотороботи), радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури, майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів та […]