Участь в Національному конкурсі учнівських енергоощадних проектів в галузі відновлювальної енергетики “Енергонезалежна зелена Україна”

🔰Здобувачі освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки взяли участь в Національному конкурсі учнівських енергоощадних проектів в галузі відновлювальної енергетики “Енергонезалежна зелена Україна”

♻️Відновлювана енергетика – ключ до відбудови економіки та енергетичної незалежності України. Використовуючи відновлювані джерела енергії, родини можуть повністю забезпечити свої потреби в електроенергії, тепловій енергії та гарячій воді. Це надійне енергозабезпечення, незалежність від енергопостачальників і, звичайно, економія сімейного бюджету.

🟣Для здобувачів освіти участь у таких конкурсах – це можливість отримати впевненість в актуальності проєктів з відновлювальної енергетики, досвіду публічних виступів та вміння вести полеміку.

❤️Дякуємо нашим здобувачам освіти професій електротехнічного спрямування та педагогам: Петру Панчуку, Анатолію Грицюку.

Здобувач освіти та керівник проєкта учасника, які взяли участь в Національному конкурсі учнівських енергоощадних проектів в галузі відновлювальної енергетики “Енергонезалежна зелена Україна” отримали сертифікати.

Всього на конкурс було подано понад 50 проєктів з 11 областей України. Експерти відібрали максимально реалістичні та практичні проєкти, які відповідали напрямку конкурсу для презентації онлайн. Онлайн журі заслухало 8 проєктів, серед них наш, з 3 областей та міста Києва. Здобувач освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки представив свою роботу 23.05.24.

Організаторами конкурсу спільно з Київською МАН виступили:

КЗП(ПТ)О «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»; Навчально-практичний Центр відновлювальної енергетики КЗП(ПТ)О «КПК ПВФП»; Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»; Інноваційний холдинг Sikorsky Challenge.

Дякуємо організаторам за можливість долучитися до однодумців, познайомитись із досвідом передових колег.

18 вересня 2024 р. в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки викладачка біології і екології Ірина Урбанська провела екологічний квест на тему “Довкілля – наш дім”. В квесті взяли участь здобувачі освітніх послуг першого курсу груп №12 та №14. Екологічний квест – це надзвичайно корисна та цікава ініціатива, яка не лише підвищує свідомість щодо екологічних проблем, […]

17 вересня 2024 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки Андрій Гев’юк та Юрій Мартинюк провели для здобувачів освітніх послуг тренінг з кібербезпеки та надали поради про те як: захистити себе в інфопросторі, мінімізувати ризики кібератак, наголосили, що належить свідомо та розсудливо ставитися до інформації, яку споживаєш у мережі, бути обережним при переході на незнайомі […]

Уже традиційно навчальний рік у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки розпочався із Олімпійського тижня. Проведення заходів було спрямоване на популяризацію здорового способу життя, рухової активності, залучення здобувачів освіти до активних занять фізичною культурою та спортом. У рамках Олімпійського тижня викладачами фізичної культури Завадським Олександром та Ілащуком Ярославом організовано чимало цікавих заходів. Впродовж тижня здобувачі помірялись […]