Тренінг з кібербезпеки

17 вересня 2024 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки Андрій Гев’юк та Юрій Мартинюк провели для здобувачів освітніх послуг тренінг з кібербезпеки та надали поради про те як: захистити себе в інфопросторі, мінімізувати ризики кібератак, наголосили, що належить свідомо та розсудливо ставитися до інформації, яку споживаєш у мережі, бути обережним при переході на незнайомі посилання.

На тренінгу учасники не тільки дізналися як захищати особисту інформацію, використовуючи двофакторну автентифікацію та налаштування безпеки в месенджерах, мережі, а й налаштували свої смартфони для безпечної роботи.

Дуже зацікавили учасників творчі проєкти Фонду Символи, які демонструють, що штучний інтелект може стати помічником в освіті та та інших сферах.

У сучасному світі ми все більше залежимо від інтернету, кібербезпека стає не просто питанням зручності, а й нагальною потребою. Дякуємо Фонд Символи за співпрацю та бажаємо творчого натхнення!

18 вересня 2024 р. в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки викладачка біології і екології Ірина Урбанська провела екологічний квест на тему “Довкілля – наш дім”. В квесті взяли участь здобувачі освітніх послуг першого курсу груп №12 та №14. Екологічний квест – це надзвичайно корисна та цікава ініціатива, яка не лише підвищує свідомість щодо екологічних проблем, […]

Уже традиційно навчальний рік у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки розпочався із Олімпійського тижня. Проведення заходів було спрямоване на популяризацію здорового способу життя, рухової активності, залучення здобувачів освіти до активних занять фізичною культурою та спортом. У рамках Олімпійського тижня викладачами фізичної культури Завадським Олександром та Ілащуком Ярославом організовано чимало цікавих заходів. Впродовж тижня здобувачі помірялись […]

13 вересня 2024 р., виповнилось 54 роки від першого публічного виконання пісень «Червона рута» і «Водограй» Володимира Івасюка. У межах обласної акції «Гімн української ідентичності 2024» здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки побували на Театральній площі Чернівців та занурилися в неймовірну атмосферу свята української пісні, яку створив танцювальний ансамбль Юність Буковини.