Екскурсія на комунальне підприємство “Чернівецьке тролейбусне управління”

16 жовтня здобувачі освітніх послуг групи №4, що навчаються в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки разом зі своїми майстрами виробничого навчання Наталією МІНЧЕНКО та Петром ПАНЧУКОМ відвідали екскурсію на комунальному підприємстві “Чернівецьке тролейбусне управління”, де змогли ближче ознайомитися з роботою транспорту, який щоденно забезпечує перевезення мешканців та гостей міста.
Основні етапи екскурсії:
Знайомство з історією підприємства
Під час вступної частини екскурсії здобувачі дізналися про історію створення та розвитку “Чернівецького тролейбусного управління”, починаючи з перших років функціонування підприємства. Було висвітлено роль управління у формуванні міської транспортної системи.
Відвідування депо та ремонтних майстерень
Екскурсію продовжили на території депо, де учасники змогли побачити, як зберігаються, обслуговуються та ремонтуються тролейбуси. Вони мали змогу побачити різні моделі тролейбусів, які курсують вулицями Чернівців, та дізнатися більше про їхні технічні характеристики.
Відвідування навчального центру
Екскурсія також включала візит до навчального центру, де проводиться підготовка водіїв тролейбусів. Тут здобувачі дізналися про вимоги до кандидатів, програми навчання та підвищення кваліфікації, а також змогли побачити, як проводиться підготовка до реальної роботи на маршрутах.
Ознайомлення з планами розвитку підприємства
Наприкінці екскурсії здобувачам розповіли про перспективи розвитку “Чернівецького тролейбусного управління”. Було зазначено, що підприємство працює над оновленням рухомого складу, покращенням інфраструктури та запровадженням нових технологій.
Підсумки екскурсії
Під час екскурсії здобувачі освітніх послуг змогли глибше зрозуміти процеси, які стоять за організацією міського транспорту. Цей візит надихнув багатьох учасників на серйозніше ставлення до питань міського транспорту та інфраструктури, а також дозволив оцінити важливу роль, яку відіграє підприємство в житті міста.

24.10.2024р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки майстри виробничого навчання Іван Денис та Світлана Антонюк провели професійний квест «Я – автомобіліст». У заході взяли участь здобувачі освітніх послуг груп №9, 13, 14, 15, адже в останню неділю жовтня, цьогоріч – 27 жовтня, відзначають День автомобіліста та дорожника.🚗🛻🚚Це професійне свято відзначають люди, які працюють у галузях […]

24 жовтня 2024 здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки долучилися до “Відкритого діалогу з українським молодіжним фондом”.Учасники зібрання дізналися більше про можливості, які пропонує Фонд для розвитку молодіжних ініціатив, отримали практичні поради щодо перспектив розвитку молодіжних проєктів та обговорили найбільш актуальні питання для молоді.

23 жовтня 2024 р. здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки з викладачкою охорони праці Катериною ЯКОВИШИНОЮ побували в Музеї пожежно- рятувальної справи. Музей вразив з першого погляду! Яскравий, сучасний, з величезною кількістю артефактів, які можна не тільки оглянути, а ще й спробувати покористуватися, як це робили попередні покоління рятувальників. У музеї відкрито кілька […]