Екскурсія до чернівецького міського комунального підприємства “Міськсвітло”

Здобувачі освітніх послуг групи №4 Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки разом з майстрами виробничого навчання Петром ПАНЧУКОМ та Наталією МІНЧЕНКО відвідали Чернівецьке міське комунальне підприємство “Міськсвітло” в рамках навчальної екскурсії. Це підприємство відповідальне за підтримку та модернізацію систем зовнішнього освітлення міста, і екскурсія стала для здобувачів освіти можливістю глибше ознайомитися з принципами роботи, технологіями та особливостями діяльності установи.
Представники “Міськсвітла” провели вступну лекцію, де розповіли про історію підприємства, його функції та значення для забезпечення міської інфраструктури освітленням. Здобувачам освітніх послуг пояснили, як система зовнішнього освітлення сприяє безпеці та комфорту жителів Чернівців, особливо у вечірній та нічний час.
Значна увага була приділена питанням енергоефективності. Співробітники розповіли про сучасні енергозберігаючі технології, зокрема, про використання світлодіодних ламп і системи автоматичного керування освітленням, що дозволяє економити електроенергію.
Завдяки екскурсії здобувачі освітніх послуг отримали цінний практичний досвід і розширили свої знання про професійну діяльність у сфері електротехнічного обслуговування. Екскурсія також допомогла учням краще усвідомити важливість якісного обслуговування міської інфраструктури, що безпосередньо впливає на безпеку та комфорт мешканців міста. Ми щиро вдячні керівнику підприємства Шалєєву Андрію Володимировичу та всім працівникам за теплу зустріч, цікаву екскурсію та можливість ознайомитися з особливостями роботи Чернівецького міського комунального підприємства “Міськсвітло”. Бажаємо підприємству процвітання, стабільності та подальших професійних досягнень!

24.10.2024р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки майстри виробничого навчання Іван Денис та Світлана Антонюк провели професійний квест «Я – автомобіліст». У заході взяли участь здобувачі освітніх послуг груп №9, 13, 14, 15, адже в останню неділю жовтня, цьогоріч – 27 жовтня, відзначають День автомобіліста та дорожника.🚗🛻🚚Це професійне свято відзначають люди, які працюють у галузях […]

24 жовтня 2024 здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки долучилися до “Відкритого діалогу з українським молодіжним фондом”.Учасники зібрання дізналися більше про можливості, які пропонує Фонд для розвитку молодіжних ініціатив, отримали практичні поради щодо перспектив розвитку молодіжних проєктів та обговорили найбільш актуальні питання для молоді.

23 жовтня 2024 р. здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки з викладачкою охорони праці Катериною ЯКОВИШИНОЮ побували в Музеї пожежно- рятувальної справи. Музей вразив з першого погляду! Яскравий, сучасний, з величезною кількістю артефактів, які можна не тільки оглянути, а ще й спробувати покористуватися, як це робили попередні покоління рятувальників. У музеї відкрито кілька […]