Меморандум підписано!

18 серпня 2021 року Український Фонд соціальних інвестицій, три навчальні заклади Чернівецької області та Чернівецька обласна державна адміністрація підписали меморандум задля модернізації інфраструктури закладів освіти. Співпраця відбуватиметься в межах проєкту “EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні”, який є компонентом масштабної Програми ЄС “EU4Skills: Кращі Навички для Сучасної України”. Проєкт фінансується Європейським Союзом та реалізується Німецьким державним банком розвитку KfW. Підписання меморандуму відбулося в межах конференції МОН “Освіта можливостей: нові горизонти професійно-технічної освіти в Україні”.

Відповідно до підписаного меморандуму в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки планується проведення ремонтних робіт та закупівля обладнання на суму 1 млн 100 тис. євро. За ці кошти буде оновлено та облаштовано технікою серверна кімната та навчальні майстерні закладу за професіями: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Електромеханік з ліфтів», «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин» та «Майстер здіагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів»

Проєкт “EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні” є частиною Програми “EU4Skills: Кращі навички для сучасної” (Компонент 3) та спрямований на оновлення та модернізацію матеріально-технічної бази закладів професійно-технічної освіти в Україні. Мета проєкту – створити сучасну інфраструктуру системи професійно-технічної освіти, яка сприятиме підвищенню її привабливості для молоді. Проєкт має закласти основу для ефективної освіти, яка відповідатиме потребам ринку праці, надасть учням навички, необхідні роботодавцям.

Від імені Німецького державного банку розвитку KfW Проєкт реалізує Міністерство освіти і науки України та Український Фонд соціальних інвестицій.

Радіємо, що у закладі освіти буде можливість створити сучасний освітній простір та оновити матеріально-технічну базу. Дякуємо за надані можливості, розуміння і підтримку❤.

Здобувачі освітніх послуг групи №10 Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки разом з майстром виробничого навчання Олександром Торським побували в обласній комунальній установі “Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.Медики провели навчання, де розповідали і показували, як правильно надавати домедичну допомогу, тобто допомагати людині до того, як приїдуть лікарі. У момент надзвичайної ситуації немає […]

02 травня відбувся регіональний конкурс мінікомпаній. Конкурс був в онлайн форматі. Наш навчальний заклад представляла компанія «Eсohronoo”. Здобувачі освіти, а саме Акаловський Володимир, Луптович Артьом, Петей Дмитро, Сидоряк Максим, Фуштей Іван презентували свою бізнес ідею – розумні годинники. Конкурс надав можливість нашим здобувачам освіти успішно розвинути в собі економічні, підприємницькі, комунікативні навички. Дякуємо організаторам та […]

О писанко! Ти символ України!Любові й миру вірна берегиня!Несеш ти людям радість веселкову,Всміхаєшся крізь хмари Бога словом,Й коли тобою хата наша сяє,В душі у нас світанок розцвітає. У Світлий вівторок, 30 квітня 2024 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки провели традиційний захід – розпис писанок.Ведучі заходу Антон Хома та Бівзюк Кароліна ознайомили присутніх із […]