Поетапна кваліфікаційна атестація в групі №8

Професійно-технічна освіта є ступеневою. Ступеневість професійно-технічної освіти визначається у професійно-технічних навчальних закладах за відповідними рівнями кваліфікації і складністю професій.

Кожний ступінь навчання у професійно-технічному навчальному закладі має бути теоретично і практично завершеним і підтверджується присвоєнням учням робітничої кваліфікації згідно з набутими професійними знаннями, уміннями і навичками.

Саме тому, 01 лютого 2023 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено поетапну атестацію в групі №8, за професією “Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури” (майстер виробничого навчання Інна Мацьопа), учні 2 курсу виконували завдання на присвоєння 4 кваліфікаційного розряду. Завдання підготував викладач Анатолій Грицюк.

Державна кваліфікаційна комісія під керівництвом Лакусти Василя Івановича – керівника СТО “Автоназдім”, директора

Савелія Одайського, заступниці директора з НВР Галини Писаревської, старшого майстра Олександра Цапа розглянула підсумки навчальних досягнень учнів, результати виконання пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання детальних програм виробничої практики, висновки роботодавців і виробничі характеристики, наряди на пробні кваліфікаційні роботи, перевірила роботи учнів.

За результатами поетапної кваліфікаційної атестації учням присвоєна кваліфікація радіомеханіка з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури 4 розряду.

До Дня матері

В Україні та світі Міжнародний день матері традиційно припадає на другу неділю травня. Цього року це — 12 травня.В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

🌈💫💥Оптичні явища в природі завжди вражали та зачаровували людство своєю неймовірною красою та загадковістю. Коли промені сонця або місяця взаємодіють з атмосферою, водою, гірськими вершинами чи іншими природними елементами, вони створюють непередбачувані і часто дивовижні оптичні ефекти.🔰Оптичними, або світловими, явищами називають явища, пов’язані зі світлом. Про їхню поширеність зайве й казати: куди б ми не […]

День Європи

🔷️9 травня відзначається День Європи. Здобувачі освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки з груп І-ІІІ курсів під керівництвом викладачки історії і громадянської освіти Любові Петровської взяли участь в спеціальному онлайн-уроці, який до цього Дня організував і провів Освітній центр Верховної Ради України. До заходу долучилися більше 50 тисяч учнів навчальних закладів з різних куточків України […]