Зустріч із військовими ІІІ окремої штурмової бригади

10 квітня 2024 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки з метою формування у здобувачів освіти активної громадянської позиції, прагнення до свідомого виконання своїх громадянських обов’язків – захищати кордони рідної держави, а також виховання у молоді ставлення до військових як до захисника і захисниці батьківщини, героя своєї країни, підвищення престижу військової служби, усвідомлення взаємозв’язку між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю було організовано зустріч із військовими ІІІ окремої штурмової бригади.

Військовий із позивним “Тренер” розповів про переваги служби у ІІІ штурмовій бригаді, як відбувається навчання рекрутинговому центрі їхньої бригади, як працює їх патронатна служба. Військові звернули увагу здобувачів освіти на те, що важливим є “командність, ідейність та дух постійного саморозвитку, які роблять будь-який підрозділ достатньо дисциплінованим, і при цьому достатньо інноваційним та гнучким в нових технологіях війни.

На завершення зустрічі військові роздали інформаційні буклети та плакати.”

До Дня матері

В Україні та світі Міжнародний день матері традиційно припадає на другу неділю травня. Цього року це — 12 травня.В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

🌈💫💥Оптичні явища в природі завжди вражали та зачаровували людство своєю неймовірною красою та загадковістю. Коли промені сонця або місяця взаємодіють з атмосферою, водою, гірськими вершинами чи іншими природними елементами, вони створюють непередбачувані і часто дивовижні оптичні ефекти.🔰Оптичними, або світловими, явищами називають явища, пов’язані зі світлом. Про їхню поширеність зайве й казати: куди б ми не […]

День Європи

🔷️9 травня відзначається День Європи. Здобувачі освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки з груп І-ІІІ курсів під керівництвом викладачки історії і громадянської освіти Любові Петровської взяли участь в спеціальному онлайн-уроці, який до цього Дня організував і провів Освітній центр Верховної Ради України. До заходу долучилися більше 50 тисяч учнів навчальних закладів з різних куточків України […]