Вітаємо Васильченка Даниїла з ІІ місцем у І Міжнародному (VІІ Всеукраїнському, ХVІІ Всекримському) фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!»

❤❤Васильченко Даниїл, учень ЧВПУР, зайняв ІІ місце на І Міжнародному (VІІ Всеукраїнському, ХVІІ Всекримському) фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченому Лесі Українці.

«Скажу чесно та відверто: переглядаючи список переможців І Міжнародного (VІІ Всеукраїнського, ХVІІ Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці, та відшукуючи назву свого освітнього закладу «Чернівецьке професійне училище радіоелектроніки» серед переможців, я відчув неймовірні емоції. Адже я як студент І курсу, а отже, початківець, деб’ютував і представляв свій освітній заклад, а це досить відповідально та надихаюче. Переглядаючи список, я був вражений географією учасників! Майже з усіх континентів учнівська молодь долучилася до мегамасштабного конкурсу.

ТАК, є! ТАК, є!!! Мене переповнювала гордість за училище та за свою конкурсну роботу! Надзвичайно приємно, що фахове журі у номінації «Декламація» відзначило роботу «Коли дивлюся глибоко в любі очі…», за яку отримав диплом ІІ ступеня. Також відеороботу розмістили на YouTube-каналі (https://www.youtube.com/channel/UCP3UoWa4EihG2paPWKw_t6Q) як орієнтир якості та старання. На завершення хочу сказати декілька вдячних слів тим людям, які повірили у мене та мої сили – викладачці Юлії Філіп; які довірили мені представляти наше училище на міжнародному конкурсі – адміністрації закладу, та всім учасникам конкурсу, які стали для мене мотивацією для саморозвитку, а ще організаторам – https://www.facebook.com/koncursLesia/ за можливість зробити свій вклад у розвиток національної гідності та гордості за те, що ми українці!» – своїми емоціями поділився володар диплому ІІ ступеня І Міжнародного (VІІ Всеукраїнського, ХVІІ Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці, Даниїл Васильченко.

15 квітня Міжнародний день екологічних знань. Разом із здобувачами освіти – учнями групи 16 поглибили знання з даної теми. Здобувачі освіти переглянули презентацію та пройшли екологічну вікторину. Міжнародний день екологічних знань було запроваджено у 1992 році під час Конференції ООН, на якій розглядалися найважливіші проблеми навколишнього середовища. Цей з’їзд відбувався у Бразилії (Ріо-де-Жанейро), а найбільше […]

Результати участі у інженерному тижні 2024. Дякуємо організаторам ІНЖЕНЕРНОГО ТИЖНЯ за розробки цікавих завдань та учасникам здобувачів освітніх послуг гр. №13 за участь і виконання завдань.

11.04.2024р. майстри виробничого навчання Наталія Вікторівна ОЗАРЧУК, Наталя МІНЧЕНКО, Петро ПАНЧУК, Наталія Валеріївна ОЗАРЧУК Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки та здобувач освіти гр.1 Владислав ГУДИМА провели профорієнтаційну бесіду з учнями 9-х та 11-х класів Сторожинецької громади. Ознайомили здобувачів освітніх послуг з переліком професій, за якими готують кваліфікованих робітників в училищі, розповіла про навчальні кабінети, майстерні, […]