Микола Андрич отримав диплом ІІІ ступеня на міжнародній конференції!!!

Микола Андрич отримав диплом ІІІ ступеня на міжнародній конференції!!! На сесійному засіданні «Student government as one of the regulators providing quality of higher education» VІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих учених учень групи №11 Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Микола Андрич (керівник – викладач української мови та літератури Юлія Філіп) презентував доповідь на тему «ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ: ІНФО-МЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ»: НОВИЙ ФУНКЦІОНАЛ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ».

Досить приємно, що фахове журі відзначило актуальність тематики та оцінило доклад спікера на високу рівні. Отриманий диплом ІІІ ступеня став для Миколи першою студентською нагородою! Щиро радіємо з того, що учні нашого освітнього закладу завдяки своїй зосередженості на позитивному результаті рухаються до самовдосконалення та пробують свої сили не тільки на обласних, всеукраїнських, а й міжнародних освітніх заходах.

Дякуємо організаторам конференції @BsmuUA за можливість зростати!

15 квітня Міжнародний день екологічних знань. Разом із здобувачами освіти – учнями групи 16 поглибили знання з даної теми. Здобувачі освіти переглянули презентацію та пройшли екологічну вікторину. Міжнародний день екологічних знань було запроваджено у 1992 році під час Конференції ООН, на якій розглядалися найважливіші проблеми навколишнього середовища. Цей з’їзд відбувався у Бразилії (Ріо-де-Жанейро), а найбільше […]

Результати участі у інженерному тижні 2024. Дякуємо організаторам ІНЖЕНЕРНОГО ТИЖНЯ за розробки цікавих завдань та учасникам здобувачів освітніх послуг гр. №13 за участь і виконання завдань.

11.04.2024р. майстри виробничого навчання Наталія Вікторівна ОЗАРЧУК, Наталя МІНЧЕНКО, Петро ПАНЧУК, Наталія Валеріївна ОЗАРЧУК Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки та здобувач освіти гр.1 Владислав ГУДИМА провели профорієнтаційну бесіду з учнями 9-х та 11-х класів Сторожинецької громади. Ознайомили здобувачів освітніх послуг з переліком професій, за якими готують кваліфікованих робітників в училищі, розповіла про навчальні кабінети, майстерні, […]