НЕЗАЛЕЖНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ

НЕЗАЛЕЖНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ серед студентів (учнів), що здобувають вищу, фахову передвищу, професійно-технічну освіту транспортного спрямування.

Здобувач освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки ГАЙДЕЙ АРСЕН (викладач ДЕНИС ІВАН) взяв участь в незалежному іспиті та отримав сертифікат.
Вітаємо юного спеціаліста, який показав висовий 📈 фаховий рівень!!!

👨‍🔧НКІ ТТ👨‍🔧 був проведений 24.05.23 в цілях підвищення📈 статусу та якості вищої, фахової передвищої, професійно-технічної освіти, удосконалення системи професійної орієнтації серед молоді, підвищення престижу професій робітників і кваліфікацій працівників у сфері транспортних технологій, залучення молоді у виробничий сектор економіки, впровадження в освітній процес інноваційних технологій та високотехнологічного обладнання.
Основними завданнями НКІ ТТ є:

  • впровадження в систему освіти передового міжнародного досвіду підготовки кадрів;
  • вдосконалення і підвищення ефективності освітніх стандартів;
  • вдосконалення науково-методичного забезпечення освіти;
  • мотивація молоді до безперервного професійного вдосконалення і досягнення професійної компетентності світового рівня;
  • вдосконалення системи професійної орієнтації з урахуванням міжнародних стандартів;
  • виявлення талановитої молоді і створення умов для розвитку їх професійних здібностей;
  • створення сприятливих умов для реалізації і розвитку творчих здібностей педагогічних працівників;
  • підвищення професійного рівня робітників (службовців) і фахівців;
  • розвиток взаємодії в сфері освіти і компаній транспортного спрямування.

15 квітня Міжнародний день екологічних знань. Разом із здобувачами освіти – учнями групи 16 поглибили знання з даної теми. Здобувачі освіти переглянули презентацію та пройшли екологічну вікторину. Міжнародний день екологічних знань було запроваджено у 1992 році під час Конференції ООН, на якій розглядалися найважливіші проблеми навколишнього середовища. Цей з’їзд відбувався у Бразилії (Ріо-де-Жанейро), а найбільше […]

Результати участі у інженерному тижні 2024. Дякуємо організаторам ІНЖЕНЕРНОГО ТИЖНЯ за розробки цікавих завдань та учасникам здобувачів освітніх послуг гр. №13 за участь і виконання завдань.

11.04.2024р. майстри виробничого навчання Наталія Вікторівна ОЗАРЧУК, Наталя МІНЧЕНКО, Петро ПАНЧУК, Наталія Валеріївна ОЗАРЧУК Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки та здобувач освіти гр.1 Владислав ГУДИМА провели профорієнтаційну бесіду з учнями 9-х та 11-х класів Сторожинецької громади. Ознайомили здобувачів освітніх послуг з переліком професій, за якими готують кваліфікованих робітників в училищі, розповіла про навчальні кабінети, майстерні, […]