Самоаналіз освітньої програми фахових молодших бакалаврів “Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд”

У Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проводится самоаналіз освітньої програми фахових молодших бакалаврів “Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд” спеціальності ” Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”.
Заступниця директора Галина Писаревська, методистка Яна Висоцька, голови методичних комісій Любов Петровська, Анатолій Грицюк та педагоги Оксана Кавнічук і Ольга Ткач зробили самоаналіз силабусів навчальних дисциплін.
По суті, силабус — це персоніфікована програма викладача для навчання студентів з кожного предмета, що оновлюється на початок кожного навчального року.
Розробляється силабус на засадах освітньо-кваліфікаційної характеристики, освітньо-професійної програми підготовки фахівця того чи іншого рівня та відповідного навчального і робочого навчального планів, з врахуванням логічної моделі викладання дисципліни.

15 квітня Міжнародний день екологічних знань. Разом із здобувачами освіти – учнями групи 16 поглибили знання з даної теми. Здобувачі освіти переглянули презентацію та пройшли екологічну вікторину. Міжнародний день екологічних знань було запроваджено у 1992 році під час Конференції ООН, на якій розглядалися найважливіші проблеми навколишнього середовища. Цей з’їзд відбувався у Бразилії (Ріо-де-Жанейро), а найбільше […]

Результати участі у інженерному тижні 2024. Дякуємо організаторам ІНЖЕНЕРНОГО ТИЖНЯ за розробки цікавих завдань та учасникам здобувачів освітніх послуг гр. №13 за участь і виконання завдань.

11.04.2024р. майстри виробничого навчання Наталія Вікторівна ОЗАРЧУК, Наталя МІНЧЕНКО, Петро ПАНЧУК, Наталія Валеріївна ОЗАРЧУК Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки та здобувач освіти гр.1 Владислав ГУДИМА провели профорієнтаційну бесіду з учнями 9-х та 11-х класів Сторожинецької громади. Ознайомили здобувачів освітніх послуг з переліком професій, за якими готують кваліфікованих робітників в училищі, розповіла про навчальні кабінети, майстерні, […]