Перше золото в 2024р! Тріумфальний чемпіонат з волейболу!

12-го та 13-го березня було проведено обласні змагання серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з волейболу. Шляхом сліпого жеребкування команди були розподілені на 4 групи, лідери яких виходили у фінал турніру.

🏃‍♀️🏃🕺В перший день змагань матчі проводились на майданчику Професійно-технічного училища №8 та у нашому рідному Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки.

Загальне керівництво щодо проведення змагань здійснювало Чернівецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, безпосереднє ж проведення було покладено на головну суддівську колегію.

✅️✅️✅️На правах господарів, наші хлопці досить впевнено перемогли обох своїх суперників у групі, не віддавши жодного сету, матчі закінчились з однаковим рахунком ( 2-0, 2-0). Найцікавіше чекало на команди 13-го березня, в рамках фіналу. На майданчику зустрілись 4 лідера кожної з груп, тобто команди більш підготовлені, зіграні та якісно укомплектовані. Всі три гри супроводжувались напруженою боротьбою, яскравими емоціями, намаганням виграти кожний розіграш, адже часто матч завершувався з перевагою в 2 вирішальних бала.

🥇🏆Приємно констатувати, що команда ЧВПУР виявилась найміцнішою та буквально “вигризла” перемоги у вирішальні моменти, посівши 1 місце!

Хлопці проявили характер, показали себе дисциплінованими та дуже мотивованими командними гравцями, за що їм окрема вдячність, при цьому була продемонстрована досить якісна гра, яку точно оцінили поціновувачі волейболу.

💥💥💥Склад нашої команди: Рогожа Андрій, Мітрік Василь, Реус Іван, Аперті Олександр, Ткачук Олександр, Сидоряк Максим, Бурлака Станіслав, Биндю Дмитро та Голодняк Максим.

Команди, які посіли 1-3 місця нагороджувались дипломами та кубками!

❤️❤️❤️Щиро вітаємо наших чемпіонів та їх керівників Олександра Завадського та Ярослава Ілащука!

💜💜💜Здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Герман Олександр та Чорноморець Любомир взяли участь в обласному конкурсі інноваційних проєктів учнівської та студентської молоді «Ideas of young people – 2024». 💣💣💣На конкурс представили STEM-проєкт “Розумна теплиця”, над яким Герман Олександр та Чорноморець Любомир працювали під керівництвом творчих викладачів Грицюка Анатолія Дмитровича та Флорескула Валентина Любомировича. […]

🥇🥇🥇Команда Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки здобула I місце у Всеукраїнському конкурсі Service Master Junior 2024 UA.💥💥💥Цьогоріч у конкурсі взяли участь 680 учасників із 39 навчальних закладів вищої, передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти).🟣🟣🟣Буковинську команду представляли здобувачі освітніх послуг, які навчаються за професією «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів»: Пінчук Ілля, Пую Олександр, […]

Не перший рік у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року дрес-кодом дня була вишиванка, і все училище замайоріло різнобарвними візерунками української вишивки. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що свято об’єднує і педагогів, і здобувачів […]