Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови проходив з 11.03 по 15.03.2024 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки за планом, який було обговорено та погоджено на засіданні методичної комісії суспільно-гуманітарних дисциплін.

🔰🔰🔰Викладачка англійської мови Ольга Шевчук поставила мету – покращити вміння здобувачів освіти із чотирьох видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, говоріння; збагатити лексичний запас здобувачів освіти; навчити працювати в групах та парах; розвивати логічне мислення, творчі здібності, уяву, здогадку; прищеплювати культуру мовлення, інтерес, бажання вивчати англійську мову.

11 березня викладачка англійської мови Ольга Шевчук провела відкритий урок на тему: «Відомі художники та їх твори» в групі №13 (І курс).

Здобувачі освіти проявили зацікавленість до вивчення даної теми. На уроці виконували лексичні вправи, тобто активізовували лексичний матеріал по темі у їхній мові, ознайомлювалися з жанрами живопису, тренувалися у говорінні, аудіюванні, читанні з повним розумінням тексту. Були підібрані різнорівневі вправи, завдяки якими учні самостійно аналізували твори живопису, висловлювали свою думку по темі уроку. В кінці уроку оголошено домашнє завдання та їх оцінки, а для релаксації переглядали короткий відеоролик про відомих художників Пабло Пікассо та Вінсента Ван Гога.

12 березня учасники гуртка здійснили відео мандрівку до галереї, де виставлялися всесвітньовідомі українські художники К. Малевич, І. Рєпін, І. Айвазовський та А. Куїнджі (https://www.youtube.com/watch?v=UTUpXKGfU5c.) Після переглянутого та почутого обговорювали та обмінювалися думками. А домашнів завданням було створити інтерактивний плакат на платформі PADLET.

13 березня пройшов конкурс малюнків «Українське мистецтво», у якому взяли участь всі бажаючі. Найкращими малюнками було обрано роботи Рус Яни та Харика Михайла .

14 березня учні 17 групи (І курс) створювали плакати за допомогою сервісу Canva на тему «My favorite Ukrainian artist». Здобувачам освіти дуже сподобалося такого роду заняття, адже воно пов’язане з їхньою майбутньою професією. Метою такого завдання було мотивувати навчальну діяльність учнів та показати використання на практиці набутих знань, вмінь і навичок. Адже оволодіння іноземною мовою в сучасному світі є невід’ємною складовою успішного майбутнього, здобуття вищої освіти і в результаті отримання високооплачуваної роботи, саме це може зацікавити та мотивувати здобувачів освіти.

15 березня відбулася Інтерактивна гра – тренажер на платформі Learning apps “English grammar-easily and seriously”, на якій учні І, ІІ та ІІІ курсів практикували та покращували знання з граматичних тем Indefinite, Continuous та Perfect tenses.

15 березня було підбито підсумки з проведення тижня англійської мови. Мета була досягнута, адже здобувачі освіти отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови та спробували свої сили в різноманітних конкурсах.

Здобувачі освітніх послуг групи №10 Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки разом з майстром виробничого навчання Олександром Торським побували в обласній комунальній установі “Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.Медики провели навчання, де розповідали і показували, як правильно надавати домедичну допомогу, тобто допомагати людині до того, як приїдуть лікарі. У момент надзвичайної ситуації немає […]

02 травня відбувся регіональний конкурс мінікомпаній. Конкурс був в онлайн форматі. Наш навчальний заклад представляла компанія «Eсohronoo”. Здобувачі освіти, а саме Акаловський Володимир, Луптович Артьом, Петей Дмитро, Сидоряк Максим, Фуштей Іван презентували свою бізнес ідею – розумні годинники. Конкурс надав можливість нашим здобувачам освіти успішно розвинути в собі економічні, підприємницькі, комунікативні навички. Дякуємо організаторам та […]

О писанко! Ти символ України!Любові й миру вірна берегиня!Несеш ти людям радість веселкову,Всміхаєшся крізь хмари Бога словом,Й коли тобою хата наша сяє,В душі у нас світанок розцвітає. У Світлий вівторок, 30 квітня 2024 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки провели традиційний захід – розпис писанок.Ведучі заходу Антон Хома та Бівзюк Кароліна ознайомили присутніх із […]