Наші здобутки. ІІ місце у III етапі XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації від 07.02.2024 № 45 «Про проведення III етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2023/2024 н.р. серед учнів закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти» 1 березня 2024 року на базі Чернівецького ліцею № 12 «Ювілейний» відбувся III (обласний) етап (II – для учнів професійної / професійно-технічної освіти та студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти) XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

✅️Наш заклад освіти представляв здобувач освітніх послуг групи № 17 Тимчук Дмитро (викладачка – О. М. Проданчук), який посів у конкурсі ІІ місце (наказ Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації від 22.03.2024 № 92 «Про підсумки III (ІІ) етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика”.

🏆Бажаємо Дмитру та Оксані Миколаївні ще більших звершень! Не зупинятися на досягнутому, а продовжувати отримувати нові й нові перемоги! Вітаємо! І хай щастить! 

До Дня матері

В Україні та світі Міжнародний день матері традиційно припадає на другу неділю травня. Цього року це — 12 травня.В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

🌈💫💥Оптичні явища в природі завжди вражали та зачаровували людство своєю неймовірною красою та загадковістю. Коли промені сонця або місяця взаємодіють з атмосферою, водою, гірськими вершинами чи іншими природними елементами, вони створюють непередбачувані і часто дивовижні оптичні ефекти.🔰Оптичними, або світловими, явищами називають явища, пов’язані зі світлом. Про їхню поширеність зайве й казати: куди б ми не […]

День Європи

🔷️9 травня відзначається День Європи. Здобувачі освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки з груп І-ІІІ курсів під керівництвом викладачки історії і громадянської освіти Любові Петровської взяли участь в спеціальному онлайн-уроці, який до цього Дня організував і провів Освітній центр Верховної Ради України. До заходу долучилися більше 50 тисяч учнів навчальних закладів з різних куточків України […]